Jeroen Roelandt

Info :

Al 18 jaar werk ik als erkend audioloog/audicien in het revalidatiecentrum Sint-Lievenspoort in Gent en revalidatiecentrum Wegwijs in Zottegem. In 2019 vond ik de tijd rijp om er een nieuwe uitdaging bij te nemen: een hoorcentrum in mijn eigen gemeente en streek.

In HOORCENTRUM ROELANDT kan ik als zorgverlener voor de mensen doen waar ik mij jaren in gespecialiseerd heb: samen zoeken naar de meest geschikte hooroplossing en dit met de beste merken. Op maat van uw gehoorverlies en volgens uw wensen.
Vanuit mijn ervaring trek ik de kaart van het revalidatiemodel. Het aanpassen van een hoortoestel is een traject waarin tijd een grote rol speelt. De tijd nemen om te luisteren naar welke problemen het gehoorverlies voor u veroorzaakt en de tijd nemen om u de oplossingen hiervoor te laten uitproberen.

Als zorgverlener leg ik de klemtoon op de ZORG die je als vragende partij nodig hebt en trek ik bewust niet de kaart van het commerciële circuit. Bij Hoorcentrum Roelandt ben je geen ‘klant’ of ‘nummer’!

Hebt u vragen over uw gehoor? Merkt u problemen in groep of omgevingslawaai? Moet de TV luid staan of heeft u moeite om te telefoneren?
Maak een afspraak voor een GRATIS GEHOORTEST of een VRIJBLIJVENDE PROEF met hoorapparaten!
Daarnaast kan u in Hoorcentrum Roelandt ook terecht voor gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen.
Het hoorcentrum is geopend op woensdag (15-19u) en vrijdag (9-12u en 13-18u), steeds op afspraak.

0472742883
www.hoorcentrumroelandt.com

Disciplines :

Audioloog
Audicien