Bert van Bever

Info :

Ik ben Bert Van Bever, erkend diëtist en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging Van Diëtisten, en sinds jaar en dag gepassioneerd door voeding en sport. Vandaar mijn keuze om voedings- en dieetkunde te gaan studeren. Ik behaalde mijn professionele bachelor voedings- en dieetkunde in 2020 aan Odisee te Gent.

Visie

Als diëtist sta ik voor gezondheid, bewustwording en lifestyle. Ik geef begeleiding en steun aan mensen die beslissen om te werken aan een nieuwe en gezonde levensstijl. Al dan niet op advies van de arts of door eigen initiatief. Stap voor stap brengen we veranderingen aan in je eet- en leefpatroon zodat je (weer) kan genieten van een gezond leven. Voor mij is iedereen uniek, dus geen standaard dieet maar een persoonlijk advies met een voeding op maat. Ik vind het belangrijk dat u doelen behaald worden op een haalbare manier met blijvend resultaat op lange termijn. Verwacht je dus niet aan strenge diëten of lijstjes met verboden voedingsmiddelen maar aan slimme keuzes die je op weg zetten naar een gezondere levensstijl zonder schuldgevoelens.

Verloop van de consultatie

Standaard wordt er gestart met het intake gesprek (+-60 min) Tijdens dit uur leren we elkaar beter kennen en probeer ik inzicht te krijgen in jouw eetgewoonten. Dit doe ik door gericht vragen te stellen. Op deze manier kunnen we op zoek gaan naar een voeding die bij jou past en gemakkelijk toepasbaar is in het dagelijkse leven.

Tijdens de vervolg consultaties (+-30 min) wordt er een uitgebreid advies meegeven. Het verdere verloop van jou dieet wordt verder besproken net zoals uw vragen en opmerkingen. We gaan ook al eens na hoe de uitwerking van je eerste werkpunten verliep. Eventueel komen speciale thema’s aanbod ( vb. recepten aanpassen, etiketten leren lezen,…). De verdere gesprekken dienen om de afgelopen periode te evalueren ( wat ging goed, wat ging minder?) We bespreken mogelijke hindernissen die je ondervindt bij het dieet. Samen gaan we dan op zoek naar een gepaste oplossing. Ik geef je de nodige extra tips & tricks. Er kan ook gevraagd worden om een eetdagboekje bij te houden gedurende een bepaalde periode. Deze wordt dan ook tijdens het consult besproken.

Voor onderstaande voedingsadviezen kan u bij mij terecht:

– algemeen gezonde voeding
– overgewicht of obesitas
– ondervoeding
– diabetes type 2
– emotioneel eetgedrag
– hart- en vaatziekten
– advies voor en na de zwangerschap
– allergieën en intoleranties

Tarieven

Eerste consultatie(+- 60min)           48 euro
Tweede consultatie (+-40min)         25 euro
Opvolgconsultatie (+-20/30min)      20 euro

Betalen kan via contant geld of via een banking app.

Terugbetaling

Als diëtiste ben ik erkend door het RIZIV, hierdoor kan een deel van de consultaties worden terugbetaald door jouw mutualiteit.
Hoeveel dit is, hangt af van mutualiteit tot mutualiteit.

Contactgegevens

Ik ben te bereiken op het nummer 0497/53 50 19 of via het volgend e-mailadres; bert_van_bever@hotmail.com.

Disciplines :

Diëtist