An Debacker

Info :

Jezelf reduceren tot de taal van het woord is een uitdaging. Gelukkig is dat iets wat ik niet steeds uit de weg ga, hoewel ik als persoon vooral rust apprecieer en dit naar wat ik hoor vaak ook uitstraal.

Luisteren naar het levensverhaal van mensen is mijn grote passie en binnen het werk als klinisch psychologe krijg ik hier dankbaar volop de kans toe.

Sinds april 2019 kunt u me contacteren in het kader van eerstelijnspsychologische sessies (dit komt neer op 4 à 8 sessies aan 11 of 4 euro, voor meer info over de voorwaarden zie website GGZ ADS). En ik ben dan ook trots hiermee van start te kunnen gaan in dit nieuwe gezondheidshuis.

Het kortdurend en laagdrempelig werken heb ik me eigen gemaakt door mijn eerdere job als ELP’er in Aalst (2015-2019). Daarnaast werk ik tevens krachtgericht, waarbij ik uitga van de expertise die cliënten zelf reeds opgebouwd hebben in hun leven. Je kent jezelf nog altijd het best. Lange tijd was ik werkzaam in de Psychiatrische Thuiszorg, waardoor ik oor heb voor de omgeving waarin mensen zich bevinden en de impact hiervan. Maar ook voor de vaak complexe gevoelens die kunnen gepaard gaan met het zich niet goed voelen.

Je kunt bij mij terecht voor ELP sessies na doorverwijzing van een arts, maar ook op vrije basis. Hierbij vraag ik 50 euro per uur. Ik werk individueel en met volwassenen, de klachten kunnen variëren tot rouw, depressie, angsten, onzekerheid, levensvragen, spanningen, identiteitsvragen,.. Een brede waaier van moeilijkheden waar we op ons levenspad mee kunnen geconfronteerd worden.

Hebt u vragen over mijn werkwijze, of wenst u graag een kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om me te contacteren.

An_debacker@hotmail.com

0494/931379

Disciplines :

Psychologie