Marian De Lathauwer

Info :

Vanuit een stressvolle internationale job kwam als vanzelf de noodzaak om methoden op te zoeken die mij konden ondersteunen, om zowel lichamelijk als geestelijk de druk het hoofd te kunnen blijven bieden.
Ik volgde vele cursussen gespreid over de laatste 10 jaar, in o.a. mindfulness, heart-fulness, relaxatie, ademhalingstechnieken, muziek, yoga, emotioneel lichaamswerk, basis anatomie en pathologie, en een doorgedreven opleiding Shiatsu plus Voetreflexologie. Dankzij deze verschillende disciplines heb ik een unieke combinatie opgebouwd die alvast voor mij wèrkt, en die ik graag met iedereen deel.

In het Gezondheidshuis Lede komt in de eerste plaats relaxatie aan bod;

Je kan een reservatie maken voor korte Shiatsu-stoelmassages van een half uur voor snelle en effectieve verlichting van hoofd/nek/schouder klachten (30€).Wie meer tijd heeft, kan zichzelf verwennen met een 45 min voetmassage volgens de principes van de klassieke voetreflexologie (50€).

Daarnaast is er een “lessenreeks Relaxatie”, die een heel schooljaar doorloopt, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties. De lessen bouwen op, maar je kan evenzeer 1 of meer losse lessen volgen; de inhoud is telkens netjes afgelijnd. De opbouw van de lessenreeks is driedelig:

  1. deel 1 (tot de Kerstvakantie): HOOFD : leren omgaan met non-stop gedachten, gepieker, getwijfel,…
  2. deel 2 (tot Pasen): HART : leren omgaan met emoties, pijn, verdriet, boosheid,…
  3. deel 3 (tot eind juni): BUIK : leren gebruik maken van intuïtie, creativiteit, rust,…

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende relaxatie-technieken, waaronder ook meditatie als vast onderdeel. Je leert verschillende technieken aan, en je krijgt oefeningen mee om thuis verder te doen. Deze lessen starten stipt om 17u00. Per losse les 10€ per persoon; een 10-beurtenkaart kost 95€.

Ik ben in het GezondheidshuisLede elke woensdagnamiddag van 14u tot 18u. Voor reservaties of meer info, neem een kijkje op www.manopura.be of contacteer mij rechtstreeks via marian@manopura.be of 0498/ 42 40 12.