Arne Sagaert

Info :

Wat is mijn visie?

Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door de werking en het functioneren van het menselijk lichaam. Waarom ontwikkelen we klachten en beter nog, hoe verhelpen we deze? Mijn drijfveer is zowel mensen verhelpen van klachten als de ontwikkeling van klachten een stapje voor zijn.

Bij Podologie Hermanns hanteren we de slogan ‘’Zorgeloos bewegen’’. Dit kunnen we tot op het woord letterlijk nemen. Geïndividualiseerde zorg op een multidisciplinair niveau is voor mij DE key tot het reduceren van pijn.

Wat doet een podoloog allemaal?

Een podoloog behandelt mensen met voetklachten en klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon. Meestal gaat het dan om pijn aan de voeten, enkels, knieën, heupen of de rug. Ook geeft een podoloog preventieve adviezen en behandelt hij afwijkende teenstanden en (ernstige) huid- en nagelaandoeningen. Veelvoorkomende werkzaamheden van de podoloog zijn;

Praktisch

De kosten van een podologisch consult zijn terug te vinden op onze website. Bij onduidelijkheden of vragen kunt u steeds terecht bij mij.

Kosten podologie

Technieken

Bij Podologie Hermanns zetten we graag in op innovatie en milieuvriendelijke materialen. Op deze manier bieden we op een gezonde en wetenschappelijk juiste manier de beste zorg.

  • 3D motion capture met sensoren
  • 3D geprinte (en te recycleren) zolen met maar <3% afval.
  • 3D scanner om de voet tot in het kleinste detail in beeld te brengen
  • Drukmeetplaat
Een afspraak maken?

info@podologiehermanns.be      055 45 55 51

Disciplines :

Podologie